echte mannen

Must read boekenlijst

An investment in knowledge pays the best interest.
- Benjamin Franklin

Klinkt 1 (of meer) van de volgende dingen je bekend in de oren?

 • Ik ben het beu om alleen te zijn, en begrijp niet waarom ik single ben
 • Ik zit in de friend zone
 • Ik wil meer seks
 • Ik heb mijn liefdes- en seksleven niet onder controle
 • Ik durf een vrouw die ik aantrekkelijk vind niet aan te spreken
 • Ik begrijp vrouwen niet, of ik weet niet wat vrouwen willen 

  Wat vrouwen willen

  Als je aan een vrouw vraagt wat ze in een man zoekt, ga ja een reeks oprechte en leuke eigenschappen krijgen (probeer het maar eens!). Eerlijk, lief, zelfzeker, grappig, intelligent, goed met kinderen, ... De nieuwe man! 

  nieuweman

  Maar ze vergeten echter de belangrijkste eigenschap: hij moet aantrekkelijk zijn. Uiteraard is dan de vraag: wat maakt een man aantrekkelijk? Hoewel wij als mannen vrouwen vooral aantrekkelijk vinden omwille van hun uiterlijk, is het uiterlijk van de man geen doorslaggevende factor (maar uiteraard ook belangrijk!). Wat een man dan wel aantrekkelijk maakt, vertel ik je graag tijdens een eerste sessie.

  sluiten

 • Ik voldoe aan het stereotype van de man van tegenwoordig 

  De man van tegenwoordig

  Door de industriële revolutie, verstedelijking en bureaujobs, hebben de jongens van kinds af aan geen mannelijk rolmodel meer. Waar ze vroeger op de boerderij leerden wat mannelijkheid was, met rolmodellen als hun vader, grootvader, ooms, broers en neven, wordt de opvoeding van de kinderen tegenwoordig vooral door vrouwen gedaan. Van kinds af aan wordt de jongen omringd door vrouwen: leerkrachten in het kleuteronderwijs en lager onderwijs, crèche die gerund wordt door vrouwen, de vader die van huis is, ... De emancipatie van de vrouw, seksuele revolutie en (radicaal) feminisme zorgen voor een prominentere rol van de vrouw, waardoor het tegenwoordig de vrouw is die instaat voor het grootbrengen van de kinderen. Het grote aantal scheidingen en hoederecht dat typisch aan de vrouw wordt toegekend, dragen hier ook toe bij.
  Het zijn dus de vrouwen die van jongens mannen moeten maken. Zelfs al hebben deze mama's de beste bedoelingen voor hun kinderen, dan nog krijgen de jongens enkel het vrouwelijke perspectief mee van mannelijkheid. Bijgevolg worden jongens van kinds af aan getraind om vrouwen te plezieren, de noden van de vrouw voorop te plaatsen. Het is immers logisch dat een vrouw verlangt naar een aantrekkelijke man die haar op de eerste plaats zet. Dit leren ze hun zonen dan ook aan, maar het concept van aantrekkelijkheid wordt hierbij helaas vergeten (zie lager: wat vrouwen willen).
  Het gevolg is dat jongens meesters worden in het behagen van vrouwen en de noden van vrouwen te plaatsen voor die van zichzelf. Ze geloven: als ik goed ben, vrijgevig ben, geef, luister, .. dan zal ik in ruil gelukkig zijn, liefde krijgen en een fijn leven hebben. Dit is immers de boodschap die de moeders geven! De resultaten bewijzen echter anders: veel mannen zijn single of komen in slechte relaties terecht. Ze leiden een gefrustreerd leven waarin hun noden en verlangens niet vervuld worden, en ze hun potentieel niet bereiken.
  Je kan dan de vraag stellen: zit er dan niets goed in die waarden? Natuurlijk wel! Maar ze worden nogal extreem geleefd. Geven om anderen is goed, maar meer om anderen geven dan om jezelf is dat niet. Ik ben dan ook geen voorstander van het andere uiterste, maar wel van de gulden middenweg.
  Kom je uit een 'perfect' gezin zonder veel conflichten? Heb je het gevoel vooral opgevoed geweest te zijn door je moeder? Ik help je in te zien welke foute paradigma's je werden aangeleerd en dit scheef beeld recht te trekken!

  sluiten

 • Ik heb weinig succes met online dating - waarom online dating niets voor mannen is 

  Waarom online dating niets voor mannen is

  Online daten is populair. Het is gemakkelijk, snel, laagdrempelig en de partnerkeuze is groot want 'iederéén doet het'. Daarnaast kent iedereen wel iemand die zijn partner online heeft gevonden. Maar online daten is waarschijnlijk niets voor jou.

  De volgende dingen klinken je misschien wel bekend in de oren: je verstuurt veel berichten, maar krijgt weinig antwoorden. De gesprekken die toch op gang komen, doven snel uit. "Wat moet ik zeggen?", "Hoe kom ik origineel uit de hoek?", "Zou ze mij leuk vinden?", ... zijn waarschijnlijk enkele gedachten die door je hoofd gaan. Af en toe is er dan toch een gesprek dat leidt tot een date. Die date loopt echter meer dan eens af met een sisser: de klik was er niet.
  Of duidelijker:
  Er was geen wederzijdse aantrekking.

  Zoals later uitgelegd in wat vrouwen willen, willen vrouwen eigenlijk bovenal een aantrekkelijke man. Hoewel uiterlijk niet de belangrijkste factor is in de aantrekkelijkheid van de man, is dit wel (bijna) het enige waarover je kan oordelen bij online dating! En zoals dit artikel van okcupid aangeeft: women rate an incredible 80% of guys as worse-looking than medium.

  okcupid

  Maar ook al behoor je tot die 20%, dan nog communiceer je de volgende eigenschappen door online te daten:

  • je kan geen vrouw verleiden of versieren in het dagelijkse leven
  • je durft niemand in het echt aan te spreken
  • je sociale groep is te klein om iemand te leren kennen
  • je bent alleen
  • je bent op zoek
  • je hebt weinig zelfvertrouwen
  • ...

  Al deze eigenschappen zijn kenmerken van een onaantrekkelijke man. Dat terwijl vrouwen op een datingsite eigenlijk maar naar 1 ding (naast validatie) op zoek zijn: die ene aantrekkelijke man, haar prins op het witte paard, de uitzondering op de regel.

  Die ene date

  Vrouwen krijgen honderden berichten, maar weinig profielen spreken hen aan. Als er dan toch die ene man is met een leuk uiterlijk waarmee die ene date volgt, blijkt die man in het echt toch niet te voldoen aan het droombeeld dat ze van hem had. Hij mag dan wel knap zijn, en de juiste zinnen kunnen typen, ze had hem in het echt toch anders voorgesteld. Uiterlijk blijkt niet alles wat een man aantrekkelijk maakt.

  Online dating is waarschijnlijk niets voor jou, tenzij je bij de aantrekkelijkste 20% hoort. Je tegenstand is immers niet 1, 2 of 3 andere mannen, maar 1000 andere mannen op dezelfde datingsite. Hoe lang ben je al aan het online daten? Hoeveel verschillende dating sites heb je al geprobeerd?

  Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.
  - Albert Einstein

  Waarom zou morgen anders zijn dan vandaag indien je niets verandert?

  De weg naar meer succes begint met de eerste stap naar verandering. Zet die stap voor jezelf . Wat heb je te verliezen? Wat houdt je tegen?

  sluiten

 • Ik zit niet goed in mijn vel, heb veel stress, voel me ongelukkig of depressief 

  Een deel van de mensen die bij mij aankloppen, voelt zich niet gelukkig. Deze mensen hebben terugkerende gevoelens en gedachten van eenzaamheid, alleen zijn, ongelukkig zijn, stress. Sommigen zien het soms zelfs niet meer zitten en hebben geen zin in de toekomst.

  sluiten

Dan ben je aan het juiste adres! Vrouwen aanspreken en aantrekken, een relatie starten en onderhouden, je seksleven gezond en actief houden, maar ook bedrogen worden... ik vertel je er alles over. Zit je met een vergelijkbare situatie of heb je nog een ander probleem met vrouwen, relaties of je sociale leven?

Ik help je verder. Trouwens, je bent heus niet de enige.  Wacht dus niet te lang om hulp te zoeken. Een eerste gesprek kan reeds veel betekenen.

wat nu?

me

Mijn doel: Het verhogen van jouw succes bij vrouwen, en je aan een beter, gelukkiger leven helpen.

Wat wil ik niet doen: Je enkel leren hoe je met vrouwen moet praten, wat je moet zeggen, pick-up lines geven, ... Op die manier begrijp je immers niet waarom en kom je amper verder.

Wat wil ik wel doen: Jou uitleggen wat vrouwen willen, zodat je niet alleen weet wat werkt, maar ook waarom het werkt (en je dus niet moet blijven terugkomen).


Waarschijnlijk loopt je liefdesleven al langer niet van een leien dakje. Waarom verwacht je dat daar zomaar verandering in zal komen? De weg naar meer succes begint met de eerste stap naar verandering. Je huidige aanpak levert immers niet het gewenste resultaat!

Zet die stap voor JEZELF. Wat heb je te verliezen?

We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.
- Albert Einstein


Niet tevreden? Geld terug.


Uiteraard begrijp ik dat het moeilijk is om ergens in te springen of geld te geven aan iets waar je nog niet in gelooft, of nog niet van overtuigd bent. Gegeven mijn overtuiging en de klantervaringen, bied ik dan ook de niet tevreden, geld terug garantie .

Dit geldt enkel voor de eerste sessie. Indien je na de eerste sessie beslist verder te gaan, vervalt deze garantie.

De individuele sessies gaan door tussen Leuven en Hasselt in België. We werken in individuele sessies waarin we jouw situatie en jouw leven verbeteren.

Per sessie van een dik uur reken ik €130.

Tot binnenkort!

BEL NU

MAIL NU

STUUR EEN BERICHT OP FB

LEES AL EEN BOEK


PS: discretie en open-mindedness zijn zeer belangrijk voor mij. Ik garandeer volledige privacy.KLANTERVARINGENQUOTE VAN DE DAG

OVER MIJ

Na 5 jaar bestuderen en onderzoeken van psychologie en relaties, was het tijd om anderen te helpen. Nagenoeg alle personen en relaties vertonen herkenbare patronen waarvoor oplossingen bestaan, die ik wil aanreiken. Elke dag nog ben ik bezig met het verder toepassen en verfijnen van die oplossingen!